BINNENBOXEN BETONELEMENTEN

Inorka is gespecialiseerd in verschillende soorten stallenbouw. Of u nu particulier bent en één paardenstal nodig heeft bij u thuis of een manegehouder en op zoek bent naar een bedrijf voor de complete renovatie van uw stallencomplex: Inorka staat graag tot uw dienst. Niet voor niets hebben wij al 30 jaar ervaring in stallenbouw.

Soorten en maten

Inorka kan verschillende soorten stallen leveren. U kunt bij ons zowel terecht voor binnenboxen en buitenboxen maar ook voor complete maneges. Doordat wij alles zelf kunnen produceren, kunt u bij ons ook terecht voor zowel standaard als afwijkende maten.

Opties

Een ruim aanbod aan opties vindt u onderaan deze pagina. Bovendien kunnen wij tijdens de montage drink- en voerbakken, waterleiding, verlichting, schakelaars, stopcontacten, etc. meteen voor u inbouwen.

Riethoven, particulier, boxen met loopgang aan voorzijde

Rijvereniging Rozenburg, volledige hal met 3 rijen boxen

Ravenswaaij, particulier, boxen met loopgang voorzijde

Stal Hexagon, complete hal met boxen en spuitplaats

Opties voor de paardenboxen voor het leven

Wilt u een box huren of leasen?

Ook als u een box wilt huren of leasen dan is dat mogelijk bij Inorka. In sommige gevallen is het handiger een box te huren, bijv. als u een box slechts tijdelijk nodig heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.