Traditionele binnen- en buitenboxen en groepshuisvesting voor het leven!

Inorka is gespecialiseerd in verschillende soorten stallenbouw. Of u nu particulier bent en één paardenstal nodig heeft bij u thuis of een manegehouder en op zoek bent naar een bedrijf voor de complete renovatie van uw stallencomplex: Inorka staat graag tot uw dienst. Niet voor niets hebben wij al 30 jaar ervaring in stallenbouw.

Soorten en maten

Inorka kan verschillende soorten stallen leveren. U kunt bij ons zowel terecht voor binnenboxen en buitenboxen maar ook voor complete maneges. Doordat wij alles zelf kunnen produceren, kunt u bij ons ook terecht voor zowel standaard als afwijkende maten.

Paardenboxen voor het leven!

Deze boxen met betonwanden van 10 cm dik hebben een levensduur van 25/40 jaar. Tevens behoeven ze geen onderhoud. Natuurlijk wel het schoonmaken zoals,1x per jaar met een hogedrukspuit de stallen reinigen en het wekelijkse of dagelijkse uitmesten enzovoort.

Bovendien stijgt de waarde van uw onroerend goed in de loop der jaren, blijft de waarde vast in tegenstelling tot een systeembouw met hout of kunststof planken. U heeft een ruime keuze aan kleur en motief, zodat het perfect aansluit op uw wensen.

Binnenboxen betonelementen

Cat-binnenbox-beton

Buitenboxen betonelementen

Cat-buitenbox-beton

Binnenboxen

Cat-binnenbox

Buitenboxen

Cat-buitenbox

Groepshuisvesting

Wilt u een box huren of leasen?

Ook als u een box wilt huren of leasen dan is dat mogelijk bij Inorka. In sommige gevallen is het handiger een box te huren, bijv. als u een box slechts tijdelijk nodig heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.