Overkappingen stapmolen en longeerpiste

Een overkapping voor uw stapmolen of longeerpiste zorgt niet alleen voor een grotere duurzaamheid van uw longeerpiste, ook beschermt u uw paarden tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en zon. Dagelijks uw paarden laten bewegen is belangrijk voor de training. Omdat u wellicht niet elke dag tijd heeft, is een stap- of trainingsmolen een goede oplossing. Uw paard longeren in een longeerpiste is ook een alternatief. Echter tijdens regen, sneeuw, of juist hele hete dagen, wilt u natuurlijk wel dat de training gewoon doorgaat. In dat geval zijn overkappingen voor uw stapmolen of longeerpiste een ideale oplossing. Niet alleen doet u hiermee uw paarden een plezier, ook houdt u ze in perfecte conditie.

Overkappingen van Inorka

Voor kwalitatief hoogwaardige overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er bij de montage van onze overkappingen voor dat de hoefslag van de paarden afgeschermd wordt, zodat zij beschermd worden tegen regen, hagel, sneeuw of zon. Uiteraard zorgen wij er daarbij voor dat uw paarden nog steeds voldoende licht en lucht krijgen.

Mogelijkheden overkappingen

Bij Inorka bent u ervan verzekerd dat de overkappingen worden geproduceerd volgens de geldende richtlijnen. Wij plaatsen onze overkappingen op een deugdelijke fundering. Overkappingen kunnen wij met een open constructie leveren of dichtmaken met windbreekgaas. U heeft bij onze overkappingen de keuze voor een lichtdoorlatend dak of een afwerking met rieten matten. Indien gewenst kunnen wij ook een compleet overdekte longeerpiste voor u realiseren. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om de molen in het dak te laten monteren.

U bent bij ons verzekerd van vakmanschap. Niet voor niets heeft Inorka al 30 jaar ervaring in stallenbouw en de bouw van overkappingen. U profiteert bovendien van scherpe prijzen voor onze overkappingen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze verschillende soorten overkappingen? Wij staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stapmolens

Cat-stapmolen

Longeerpistes

Cat-longeerbak

Wilt u een box huren of leasen?

Ook als u een box wilt huren of leasen dan is dat mogelijk bij Inorka. In sommige gevallen is het handiger een box te huren, bijv. als u een box slechts tijdelijk nodig heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.