Over Inorka Stallenbouw B.V.

Met 30 jaar ervaring is Inorka Stallenbouw B.V. een begrip in de paardenwereld. Wij zetten ons zowel in voor particulieren als zakelijke klanten. Denk bijvoorbeeld aan een kleine stal voor de particulier of juist een professioneel stallencomplex met bijvoorbeeld een rijhal van 20 x 60 meter en 20 tot 80 boxen met uitschuifbare tussenwanden, zodat machinaal uitmesten geen enkel probleem hoeft te zijn. Tevens bieden wij overkappingen aan voor stapmolens en logeerpistes.

Kwaliteit is troef

Inorka Stallenbouw B.V. staat bekend om kwalitatief hoogwaardige producten en advies op maat. Wij kunnen alles zelf produceren, dus bent U voor afwijkende maten bij ons aan het juiste adres. Wanneer u bijvoorbeeld besluit tot de bouw van een complex met 10 boxen met buiten luiken en een poets – en spuitplaats letten wij er uiteraard op dat u met uw paard binnendoor kunt van de poets – en spuitplaats naar de box. Dit alles kunnen wij voor U bouwen en turn key opleveren.

Demontage stallen

Inorka stallenbouw B.V. demonteert ook stallencomplexen. Daarom kunnen wij u een ruime keuze aanbieden als het gaat om gebruikte materialen. Enkele voorbeelden zijn gebruikte binnen- en/of buitenboxen. Deze kunnen wij zowel leveren als monteren. Ook complete stalconstructies voor bijvoorbeeld een grote stal (overspanning van 10 meter) tot overdekte rijhallen (overspanning van 25 meter) behoren tot uw mogelijkheden. Daarnaast leveren en verhuren wij verplaatsbare binnen- en/of buitenboxen. Tenslotte staan wij tot uw dienst voor alle mogelijk stalaccessoires, eerste en tweede keus.

U profiteert bij Inorka Stallenbouw B.V. altijd van scherpe prijzen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze producten. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via: 06-10399519. Wij staan u graag te woord.

Wilt u een box huren of leasen?

Ook als u een box wilt huren of leasen dan is dat mogelijk bij Inorka. In sommige gevallen is het handiger een box te huren, bijv. als u een box slechts tijdelijk nodig heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.